Home » НОВИНИ » Снимка на ген.Мутафчийски от 2009 година подлуди мрежата-вижте я (СНИМКА)
Ген.Мутафчийски: 412 заразени в България и нов областен град със случай на COVID-19

Снимка на ген.Мутафчийски от 2009 година подлуди мрежата-вижте я (СНИМКА)

Снимка на настоящия шеф на ВМА генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски взриви Фейсбук. Фотосът е направен през далечната 2009 година. Красимира Ботева, която е качила кадъра, уточнява, че сегашният шеф на ВМА е докторът, който е първият от дясно, седнал на пода със скръстени крака.

Важен детайл е, че тази снимка е направена след животоспасяваща операция, при която лекарите, сред който и сегашният шеф на Националния оперативен щаб в борбата с разпространението на коронавируса в България, са върнали от оня свят 24-годишен студент. Уточняваме, че историята на въпросното (тогава) момче е повече от невероятна, а преди време Борис Коцев, който сега също е лекар, разказа как е „умрял на едно кръстовище в София, но е възкръсна във ВМА“.
Снимка на ген.Мутафчийски от 2009 година подлуди мрежата

Но ето какво написа жената, качила снимката с ген. Мутафчийски (публикуваме думите й без редакторска намеса): „На тази снимка, първия от дясно е настоящия шеф на ВМА, генерал-майор, проф. В. Мутафчийски, д.м.н. По това време той е хирург, завърнал се от специализация в Master Class, „Лапароскопска чернодробна хирургия“ в Париж. През изминалите години е участвал във военни мисии в Македония, Кербала, Афганистан и не спира да спасява човешки животи. Той е един от първите хирурзи, които се отзовават като доброволци след атентата на летището в Сарафово.

Тази снимка е направена рано сутринта, на 16.09.2009г., след като е бил спасен 24-годишен студент по медицина, разбил се с мотора си в стълб. Състоянието на момчето е било обявено за несъвместимо с живота, но този екип е направил и невъзможното да го спаси. Днес това момче също е дипломиран лекар и спасява животи.

Нека това накара да се замислят всички онези, които докато си стоят на топло вкъщи и си пият кафенце, пишат злобни коментари и оплюват ген. Мутафчийски. Трогателната реч на ген. Мутафчийски за борбата с коронавируса в България Заливайки нета с непрофесионалното си мнение, вие накърнявате доверието в щаба и саботирате изпълнението на решенията.

Така, съзнавате или не, създавате заплаха за човешки животи. Вместо да демонстрирате недоверие и да нищите конспирации, просто се скрийте и оставете хората да си вършат работата!!! Аман от негативно настроени експерти-критикари“. Под снимката й заваляха куп коментари, които показват възхищение и респект към генерала.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*