fbpx
Home » ЗДРАВЕ » Стара народна рецепта със сухо грозде за болката при артрит
Стара народна рецепта със сухо грозде за болката при артрит

Стара народна рецепта със сухо грозде за болката при артрит

Пияни стафиди: Стара народна рецепта против болка при артрит

Пияни стафиди – естествено решение за болката

Тази рецепта е много разпространена заради своята ефективност.

Убеден в ефективността на тази терапия, Лари Райт основава компания за производство и дистрибуция на джин със стафиди.

Според компанията, опаковка от половин килограм е достатъчна за месец. 79-годишният Райт страдал от тежък артрит от години. Това продължило, докато не опитал лечението с “пияни стафиди”.

След като болката спряла, той започнал да споделя за този метод на приятелите си и продуктът бил толкова търсен, че започнал свой собствен бизнес. Райт добавя канела и мед към гроздето заради техните противовъзпалителни свойства и добрия вкус.

Така старата народна рецепта става все по-популярна и все повече хора, както и здравни специалисти, започват да насочват вниманието си към това естествено решение.

Д-р Оз е посветил цяла емисия на природните средства, които облекчават болката, причинена от артрит. Една от рецептите препоръчва стафиди, накиснати в джин.

Според опита и научните изследвания плодовете от хвойна съдържат много терпентин и затова се използват в много противовъзпалителни рецепти.

Стафидите са богати на антиоксиданти, витамини от група В, минерали, желязо, калий и калций, а също така са известни като народно лекарство за облекчаване на болката.

За да приготвите това натурално лекарство, трябва да поставите стафидите в стъклен буркан и да ги залеете с джин (1-2 пръста над стафидите).

Затворете и оставете за поне седмица, за да набъбнат стафидите и да попият джина. Можете да добавите мед и канела на вкус.

Употреба: консумирайте 9-13 стафиди всеки ден.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*