fbpx
Home » ЗА ЖЕНИТЕ » Супер трикове за почистване без препарати! Къщата ще грее от чистота и ред за нула време, без усилия
Супер трикове за почистване без препарати! Къщата ще грее от чистота и ред за нула време, без усилия

Супер трикове за почистване без препарати! Къщата ще грее от чистота и ред за нула време, без усилия

Трикове за почистване на къщата за нула време

Трикове за почистване на къщата, които ви пестят ценно време

Често, за да приведете къщата си в ред, ви е необходим цял ден и много усилия. Събрахме за вас на едно място полезни трикове за почистване на цялата къща, които ще ви спестят ценно време.

Пералня машина
За да почистите пералнята, изобщо не са необходими скъпи почистващи препарати. Можете да използвате обикновен оцет. Изсипете го в отделението за прах и включете на дълга програма. Вашата машина просто ще блести.

Ефектът на перилния препарат може да се засили с оцет. Достатъчно е да добавите към праха (около 1/3 част) оцет.

Някои тъкани са магнит за космите от котката или кучето. Изперете такива дрехи с бял оцет и космите вече няма да се полепват по панталоните ви.

Почистване на прозорците
Постоянно отделяме много време и енергия за почистване на прозорците. Но ето начин да направите това с малко или никакви усилия.

Изсипете сода за хляб в труднодостъпните места (особено в ъглите). След това добавете малко оцет, той ще започне да се пени, това е добре. Оставете за 10-15 минути, през това време оцетът и содата ще се справят с мръсотията и ръждата. Достатъчно е да избършете със салфетка.

Перфектно чиста баня
Как да почистите цялата баня с малко или никакви усилия? Да, лесно е! Загрейте малко оцет в микровълновата (трябва да е топъл, но не горещ). Смесете оцета с почистващ препарат в спрей бутилка 1 към 1, но не разклащайте; разбъркайте внимателно. Напръскайте с тази смес плочките в банята и оставете да престои 30 минути. След това просто избършете с гъба – резултатът ще бъде по-добър, отколкото ако сте използвали скъпи препарати.

Детски играчки
Те се търкалят по пода и събират мръсотията от всеки ъгъл, така че трябва да се мият поне от време на време. Но, за да не губите много време за това, можете да използвате пералнята. Просто сложете играчките в мрежеста торбичка и ги включете на дълга програма Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*