Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ИСТОРИИ / Съпрузи починаха едновременно, хванати за ръце, след 70 години заедно! Трогателна история!

Съпрузи починаха едновременно, хванати за ръце, след 70 години заедно! Трогателна история!

/
/
/
471 Преглеждания

Норма Джун Плател на 90 и съпругът й Франсис Ърнест Плател на 92, умират почти едновременно след 70-годишен брак. Историята, разказана от дъщеря им Аманда Плател, разплаква аудиторията с романтиката и тъгата, която носи.
Двойката се е надявала да доживее до платинена сватба, но явно ще я отпразнува на друго място.
Невероятната история започва с това, че лекарите са очаквали Норма Джун да умре преди три години, заради напреднала фаза на Алцхаймер.

Но тя продължава да живее, а в последствие е настанена в дом за възрастни хора. Франсис я е посещавал всеки ден малко след закуска и е прекарвал цялото си време с нея.
С времето Франсис пада няколко пъти и преживява няколко микроинфаркта. Става ясно, че и той вече не може да се грижи за себе си, затова бива настанен в дома, в който се намира съпругата му. От този момент нататък двамата са неразделни.

Когато вече не можел да ходи Франсис помолил сестрата да приближи леглото му до това на Норма, за да може да я държи за ръка. Така, хванати за ръце, на шести януари, двамата почти едновременно се отправят към вечния покой. Дори в смъртните им актове часът на смъртта се различава с няколко минути.
„Животът им свърши по толкова красив начин смятам, че това е дар от Бог“, завършва историята дъщерята на Франсис и Норма Аманда.

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar