fbpx
Home » ИСТОРИИ » Тест с цветове: разберете какво означава избраният от вас цвят!
Тест с цветове: разберете какво означава избраният от вас цвят!

Тест с цветове: разберете какво означава избраният от вас цвят!

Тест с цветове – кой привлече вниманието ви?

Погледнете рисунката, бавно нарисувайте кръг с очите си. Според психолога Хайнрих Фрилинг тестът е точен в 97% от случаите.

1 кръг – червен

Имате силна воля и сте целенасочени.

Затворени, егоистични и потайни. В общуването не търсите „духовна близост“, приятелството е до голяма степен външно, формално по своя характер.

Активни в изграждането на семейство. Позицията в живота е много стабилна. Основни за формирането на философия за живота на първо място са жизненоважните интереси. Светоглед, без критично осмисляне.

Мисленето като цяло е гъвкаво, но в същото време е творчески ограничено, но обработеният интелектуален материал се възприема доста дълбоко и твърдо. Възприемането на живота е конкретно, ясно, също ограничено в сферата на семейството и производството.

Работоспособни, като правило, това са изпълнителни служители. Работата трябва да има специфичен, съдържателен характер. Не обръщат специално внимание на външния си вид, въпреки че понякога са склонни да си купят определени модни неща. Практични в бита.

2 кръг – небесносин

Една от характерните черти е недоволството от собствената позиция, „затрупана от ежедневието“. До известна степен податливи, мечтатели, уязвими. Общителни.

Повърхностно възприемане за живота. Обхватът на интересите не е особено разнообразен и задълбочен.

Мисленето, емоциите, работоспособността, домакинските качества, гравитират към средно ниво на проявление. Също така, начинът на обличане, разбира се, е в зависимост от околната среда.

3 кръг – бял

Противоречив характер. Доста егоистичен, донякъде завистлив. Недоволството от собствената позиция е присъщо за тези хора.

Общуването, приятелството са някак формални. Философията за живота е повърхностна. Работоспособни.

Обикновено това са изпълнителни служители. В ежедневието до известна степен те са практични и рационални.

4 кръг – розов

Този цвят често характеризира преходния етап в живота. Състоянието на тези хора може да изглежда нестабилно, временно, подложено на промени под влияние на обективни обстоятелства. В това състояние положението на относителната стабилност на жизнения път е фиксирано, характеризиращо се с благоприятна комбинация от обстоятелства.

Личността става сравнително мека, доста деликатна. Присъщи са вродено желание за състояние на мир и спокойствие. Преобладава добро, тихо, равномерно настроение, което не е лишено от емоционални подеми.

В отношенията се ръководят от емоциите. Няма изразено желание за осмисляне на битието. Мнозина остават безразлични, във възприятието има някаква емоционално-интелектуална притъпеност. Движат се по инерция.

Възприемането на собствената позиция е прекомерно оптимистично, въпреки че като цяло възприятието е доста обективно. Мисленето е съвсем ясно и логично. Изпълнението е добро. В ежедневието се стремят към практицизъм и рационализъм. Те се стремят да обръщат внимание на външния си вид.

5 кръг – син

Силна воля. Личността е по-скоро егоистична, сдържана, малко „студена” в отношенията си с други хора.

Присъщи са: постоянство, кариеризъм, прямота и яснота на живота. Те са общителни в името на бизнеса.

Философията за живота е осъзната, обмислена, оправдана. Мирогледът е стабилен, във формирането му се ръководят от личните интереси. Като цяло, те са възприемчиви към нови неща, но показват склонност към консерватизъм. Емоционално неактивни.

Работоспособността е стабилна. В ежедневието са практични и рационални.

6 кръг – зелен

Инфантилни. Възприемчиви, лесно раними, мечтатели. Приятелски настроени, общителни.

Те влизат в контакт с хората доста лесно, стремят се към приятелство, но нямат много близки приятели, въпреки че поддържат доста топли отношения с хората.

Просто и ясно възприемане на живота, философията за живота не е дълбока.

Светогледът като цяло се е развил, но се е формирал не в резултат на дълъг смислен критичен подход, а по-скоро спонтанно, сам по себе си. Възприемчиви към изкуството, новото. Доста развито творческо начало.

Работоспособността е добра, но нестабилна, подлежи на възходи и падения, в зависимост от настроението и страстта. Обръщат внимание на външния си вид. В ежедневието те не са съвсем практични и рационални.

Споделете този тест с цветове с приятелите си!

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*