тибетска тинктура

Тибетска рецепта за тинктура ,която изчиства организма от токсини и мазнини

ЗДРАВЕ

Тази тибетска рецепта се приготвя с чесън и се приема с мляко.Чеснови капки – как да си ги приготвим.Една уникална тибетска рецепта помага на хората от векове.Била е написана върху глинени плочи преди 5 хиляди години пр. Христа.

Открита е при експедиция на ЮНЕСКО през 1971 година в манастир в Тибет.Рецептата за тези чеснови капки е чудодейна и помага при множество здравословни оплаквания.Освен че помага на организма да изхвърли излишните мазнини, тя стопява тумори, подобрява храносмилането.Прави кръвоносните съдове по-еластични, засилва зрението, предпазва от инфаркт и инсулт.

Казано накратко – тази рецепта пречиства целия организъм и го подмладява.Приготвянето й е лесно и бързо.Почистете 350 грама чесън.Нарежете скилидките наситно, след което ги стрийте в дървено хаванче.Вземете 200 грама от тази чеснова маса, но от дъното на съда, тъй като там има най-много сок.Сложете го в добре измит и подсушен стъклен съд, който може да се затвори плътно.

Залейте чесновата каша с 200 грама чист спирт (96% етилов алкохол).Затворете плътно съда.Оставете го на тъмно и хладно място за 10 дни.След това прецедете съдържанието.Изчакайте 2 дни и започнете приема на получената полезна тинктура.В 50 мл прясно мляко се слагат определен брой капки от чесновия еликсир.Вероятно е в началото на вкус да не ви хареса много.

Пие се по тази схема:

Тибетска рецепта

Еликсирът се приема по 3 пъти на ден, 20 минути преди хранене.

След като количеството свърши, можете да повторите лечението след 5-6 години.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *