Home » КЛЮКИ » Том Ханкс и Рита Уилсън са диагностицирани с коронавирус
Том Ханкс и Рита Уилсън са диагностицирани с коронавирус

Том Ханкс и Рита Уилсън са диагностицирани с коронавирус

Том Хенкс и Рита Уилсън обявиха, че са тествали положително за COVID-19 ( коронавирус ), първите известни личности, публикувани публично с диагноза.

Ханкс и Уилсън, двамата на 63 г., разкриха новината с изявление в сряда. Омъжената двойка беше в Австралия за продукция на неозаглавения филм на Баз Лурман Елвис Пресли, в който Ханкс играе емблематичния мениджър на Пресли полковник Том Паркър.

Прочетете изявлението по-долу:

– Здравейте, хора. Ние с Рита сме тук, в Австралия. Чувствахме се малко уморени, като настинки и някои болки в тялото. Рита имаше малко втрисане, които идваха и си отидоха. Лека треска също. За да играем нещата както трябва в света в момента, бяхме тествани за коронавирус и беше установено, че сме положителни.

Е, сега. Какво да правя след това? Медицинските служители имат протоколи, които трябва да се спазват. Ние, Hanks ‘, ще бъдем тествани наблюдавани и изолирани толкова дълго, колкото изисква общественото здраве и безопасност. Не много повече от един подход за всеки ден, нали?

Ще поддържаме света публикуван и актуализиран.

Погрижете се за себе си! ”

Том Ханкс, Рита Уилсън позират за снимка© Дейвид Фишър / Shutterstock
Хенкс и Уилсън бяха единствените известни личности от филма, които са се заразили с болестта, заявиха инсайдери. В момента филмът е в етапи на предварителна продукция, което означава, че камерите тепърва ще се пускат и все още се подготвят за заснемане. Мерките за изпитване за създателите на филми и екипажа понастоящем не са известни.

Warner Bros., дистрибуторът зад филма, излезе с изявление малко след като Хенкс и Уилсън станаха публично достояние.

„Уведомени сме, че член на компанията от нашия игрален филм за Елвис, който в момента е в предварителна продукция в Голд Коуст, Австралия, е тествал положително за COVID-19 (коронавирус)“, се казва в съобщението. „Работим в тясно сътрудничество със съответните австралийски здравни агенции, за да идентифицираме и да се свържем с всеки, който може да е в пряк контакт с лицето. Здравето и безопасността на членовете на нашата компания винаги е наш основен приоритет и ние вземаме предпазни мерки, за да защитим всички, които работят по нашите продукции по целия свят. Лицето, което е тествало положително за COVID-19, в момента се лекува. “

Новината излезе точно когато президентът Доналд Тръмп обяви 30-дневно спиране на пътуването от Европа до Съединените щати поради разпространението на коронавирус. По-рано в сряда Световната здравна организация официално обяви COVID-19 за глобална пандемия.

Има повече от 115 000 случаи на коронавирус, потвърдени по целия свят, а болестта е убила повече от 4 200 души.

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*