Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЗА ЖЕНИТЕ / ТОП съвет! Ето как да различите естествената кожа от изкуствената!

ТОП съвет! Ето как да различите естествената кожа от изкуствената!

/
/
/
737 Преглеждания

Всеки човек се е сблъсквал с проблема как да различи естествената кожа от изкуствената. В днешно време има еко кожи, които по нищо не се отличават от естествената или поне са много трудни за разпознаване. Днес сме ви подготвили няколко съвета, с които да сте спокойни, че няма да ви излъжат!

Избирайки кожа, ние винаги мислим дали продавачът ни заблуждава, представяйки ни фалшив за естествен материал, или наистина ни предлага нещо автентично и качествено. Много е важно да се гарантира истината чрез определяне на автентичността на кожения продукт. Как да направите това?

Един от най-ефективните и най-популярните методи е да докоснете материала с пръста си. Естествената кожа се затопля незабавно от докосването ви. Фалшификацията ще остане студена. Ефективността на този метод се увеличава при хладно време.

Също така е много важно да погледнете необработената част от материала. Можете да го намерите, например, в близост до шефовете на обувката. Фалшификата на това място ще има характерния слой на филмово покритие. Възможен вариант е върху изкуствената кожа да има друг залепен плат. Естествената материя е съставена от един слой, плътен и достатъчно дебел.

Също така е добре да проверите кожата при контакт с влага. Нанесете няколко капки вода върху съмнителната кожа. Реалната материя абсорбира водата и става малко по-тъмна. При фалшивия материал водата незабавно изтича.

loading...

Споделете с приятели и близки тази статия, за да могат да купуват наистина качествени продукти или поне да бъдат спокойни, че цената, която плащат е адекватна на нивото на продукта!

zajenata.bg

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar