Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

ТОП 4 съвета за ефективно премахване на гъбички!

/
/
/
628 Преглеждания
img

Ако ноктите на краката ви започнат да се деформират, по тях се появят съмнителни петна или падат без видима първопричина, това би могло да е заради развитието на гъбички. След како установите дали действително оплакванията ви се дължат на гъбички по ноктите на краката , приложете следните съвета:

Лечение на гъбички по ноктите с йодна тинктура – Сутрин и вечер, след като измиете и подсушите краката си, сложете върху всеки засегнат нокът по една капка йод. През първите няколко дни може да изпитате дискомфорт. Трябва да сте подготвени за това, че може да почувствате болезненост по време на третирането на ноктите с йод, но това продължава не повече от 2 – 3 дни (и то по време на самата процедура). Целият курс на лечение протича в рамките на 10 дни.

Рецепта срещу гъбички с ябълков оцет – Ябълковият оцет е заради високата киселинност, която стопява гъбичните микроорганизми. Напоете с оцет какво ви е налично и го притиснете така колкото ви позволява времето. да закрепите да обуете чорапи и така. не е за вас може опитате следно: в леген разпределете равни количества топла вода и ябълков оцет. до достатъчно е около 20-30 минути, добре. ефект е препоръчително ябълковият оцет натурален или приготвен в домашни на ходилата си два пъти дневно, в на 20 минутки. възможно, правете си и на ходилата с смес. върху засегнатия поне една Ако сте постоянни, скоро ще откриете положителния от процедурите. Изпробвайте лечението със сода бикарбонат и оцет при гъбички на краката и ще останете изненадани ефект.

Лечение на гъбички по ноктите с клева тинктура – Едно ново направление за използване на продукта е профилактика на гъбични инфекции на ноктите /онихомикози/. Отрязване краищата на ноктите да се обтрият с тампонче, напоено в 30% спиртен разтвор на клева тинктура в рамките на 1 месеца използвайте всяка вечер

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!