Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Травеститът Рашко с молба към Митко Пайнера: Вземи ме, много по-добра съм от Преслава!

/
/
/
540 Views

Eдин от най-популярните транссексуални в у нас – Рашко Минчев, твърдо е решил да се влее в редовете на „Пайнер”. Мераклията ударно записва клипове-самоделки и на всички тях имитира чалга иконата Преслава, видя HotArena.

Според него изпълнителката има перфектна визия и божествено излъчване. Той твърди, че й е одрал кожата и с гордост искал да бъде мъжката Преслава на фолка. Двамата имали еднакви очи, носове и устни. Не й се давал и в тяло, защото бил строен като фиданка, а чатала му бил тънък като на звездата. Гласът му наподобявал нейния и двамата спокойно можели да запишат дуетно парче, което да стане трепач.

„Приканвам всичките си фенове в социалната мрежа фейсбук да звънят на изпълнителния директор на фирма „Пайнер” Панчо Запрянов, като се обаждат на телефон 0391/60315 – служебният му, защото с друг не разполагам. Разкажете му за своите впечатления от моя талант, действайте на момента. Аз ви благодаря, обичам ви от сърце. Пишете и на самия бос Митко Димитров, ще видите че има защо, че си заслужава да се инвестира в мен”, дращи по стената си във Фейсбук Рашко.

Травеститът признава, че пее предимно за приятели и пред приятели. Имал достатъчно натрупани сценични костюми и атрактивни дрехи, които щели да го изстрелят директно в звездния чалга небосвод. Не се притеснявал, че може да изкара някой фалшив тон, защото съвременната звукозаписна техника била толкова напреднала, че звукооператорът могъл да заличи почти всякакъв музикален гаф, пише „Уикенд“.

ХотАрена

Остави своя коментар
Гласувай
СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Gzona.eu във Facebook
error: Content is protected !!