Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / КЛЮКИ / Черна трагедия разби живота на Галена

Черна трагедия разби живота на Галена

/
/
/
2688 Преглеждания

Преди няколко месеца Галена погреба баща си. Звездата на „Пайнер” призна, че на смъртния си одър татко й за първи път й казал, че е изключително горд с нея.

„Много рядко се прибирах в Смядово в последните години, но и майка ми и аз усещахме, че ще се случи нещо. И много често това лято се прибирах вкъщи заради него. Той беше станал вече на финала като малко дете – много емоционален, и се разплакваше от всяко нещо.

И последният ми разговор с него беше: „Е, помниш ли, когато беше с дезодоранта пред огледалото?” И дори така вече с издъхващ глас: „Ти си постигна всичко, което искаше и аз съм много горд родител!”. Толкова много години той никога не ми го е казвал, никога не беше слушал моите песни.

Просто той обичаше много народната музика и искаше аз да се занимавам с това. Когато избрах поп фолка, като че ли бе малко разочарован. Дори аз самата не бях сигурна дали той се гордее с мен. И казвайки ми го това на смъртния си одър, за мен беше много трогателно”, сподели през сълзи Галена при последната си медийна изява, пише „Уикенд“.

Звездата на „Пайнер” все още не може да говори за загубата си, без да се разстройва. Като че ли известна утеха й е това, че няма нещо, което не е успяла да каже на баща си. Сбогувала се е с него. „Аз не съм човек, който като има да казва нещо, не го казва… Може би, че ако обвинява себе си, че не е бил достатъчно добър родител, че аз благодаря не само на него, а и на майка ми, че съм останала човек и до ден днешен все още имам респект от тях и уважение към по-възрастните хора”, каза хитовата пайнерка.

loading...

Марица

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

This div height required for enabling the sticky sidebar