fbpx
Home » ИСТОРИИ » Ясновидката Людмила Йовчева:Хората ,които работят на полето са защитени от коронавируса
Приемам Търси... Актуално Лица Глас народен Здраве Полезно Минало Любопитно Спорт Фото Видео pik.bg lakomnik.bg milleniumbg.eu nedyalko.bg Търси... Retro.bgТВ програмаВсички новини АБОНАМЕНТ НАЧАЛО АКТУАЛНО ЛИЦА ГЛАС НАРОДЕН ЗДРАВЕ ПОЛЕЗНО МИНАЛО ЛЮБОПИТНО СПОРТ ФОТО ВИДЕО Начало Любопитно Ясновидката Людмила Йовчева: Хората, които работят на полето, са защитени от коронавируса Любопитно 29 май 2020, 19:550 коментара автор Ретро Ясновидката Людмила Йовчева е родом от Чечня, но от години живее в Котел. Дарбата си да вижда в бъдещето получила като дете. След нелепо натравяне и изпадане в клинична смърт, сили „отгоре“ върнали Людмила между живите. Йовчева смята, че коронавирусът е наказание от Небето. „Човечеството обърна Земята на сметище. Откакто хората останаха по домовете си, животните се завърнаха. Рибите и делфините отново плават там, където досега не са ходили от страх. България ще бъде пощадена, защото Господ я пази. Скоро и тази епидемия ще приключи“, коментира ясновидката. „Хората, които обработват почвата, ще прекарат коронавируса много по-леко. Пръстта е филтър и изсмуква болестите“, допълва гадателката. Според нея след коронакризата по света ще настъпи глад. „Всяка площ у нас трябва да бъде засята с храна. Всичко – плодове, зеленчуци, жито. Производителите да отглеждат животни. За да може да не сме засегнати от глада“, коментира феноменът от Котел.

Ясновидката Людмила Йовчева:Хората ,които работят на полето са защитени от коронавируса

Ясновидката Людмила Йовчева: Хората, които работят на полето, са защитени от коронавируса

Ясновидката Людмила Йовчева е родом от Чечня, но от години живее в Котел. Дарбата си да вижда в бъдещето получила като дете. След нелепо натравяне и изпадане в клинична смърт, сили „отгоре“ върнали Людмила между живите.

Йовчева смята, че коронавирусът е наказание от Небето. „Човечеството обърна Земята на сметище. Откакто хората останаха по домовете си, животните се завърнаха. Рибите и делфините отново плават там, където досега не са ходили от страх. България ще бъде пощадена, защото Господ я пази. Скоро и тази епидемия ще приключи“, коментира ясновидката. „Хората, които обработват почвата, ще прекарат коронавируса много по-леко. Пръстта е филтър и изсмуква болестите“, допълва гадателката.

Според нея след коронакризата по света ще настъпи глад. „Всяка площ у нас трябва да бъде засята с храна. Всичко – плодове, зеленчуци, жито. Производителите да отглеждат животни. За да може да не сме засегнати от глада“, коментира феноменът от Котел.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*