14 неща, които мъжете забелязват, но жените не подозират!

14 неща, които мъжете забелязват, но жените не подозират!

ЗА ЖЕНИТЕ ЗА МЪЖЕТЕ

Разсеяността към детайлите при мъжете е легендарна. Но в действителност, много от това, което се говори, е мит. При избора на жена или при нейната оценка те не забелязват само гърдите. Ще се изненадате от това колко малки неща забелязват мъжете!

Очи
Това е може би първото нещо, което хваща окото на мъжете, особено при първа среща. Форма, цвят, изразяване – всичко това работи като спусък и предизвиква мъжете да разберат какво се крие зад женските очи.

Зъби
Женската усмивка има магнетичен ефект върху мъжете и е един вид показател за привлекателност. Много представители на силния пол признават, че на снимка имат по-голямо желание да видят усмивка, а не “патешки устни”. Поради това, се уверете, че вашите зъби са бели. И тогава той няма никакъв шанс.

Косата
Мъжете ще ви кажат една тайна, луди са по красива, дълга и здрава коса. Независимо дали сте блондинка или брюнетка, основното е косата ви да бъде еластична и гъста.

Кожата
Не е необходимо да бъдете като модел от корицата, така че кожата ви да изглежда сияйна. Нито пък мъжете търсят точно това. Но, повярвайте, те просто ще забележат разликата между една жена, която не прави нищо за лицето си и тази, която прилага поне минимални усилия. За щастие, трите измерения на красивата кожа – почистване, хидратиране и подхранване наистина правят чудеса.

Облекло

На мъжете им е приятно, когато стоят в присъствието на добре облечена жена, не вулгарна, но и не прекалено незабележима. Те са особено привлечени от женските тоалети. Както Евелин Хромченко казва: “Понякога, за да се ожени, на жената й трябва повече от пола.”

Поза
Става въпрос не само за плосък гръб. Изправената поза говори за вътрешната красота, самочувствието и целеустремеността. Мъжете ценят една жена, която знае как да постига неща в живота си!

Устните
Това е една от тайните на привличането на Мерилин Монро, Анджелина Джоли и Меган Фокс. Но не е задължително да имате устните им с абсолютно същия размер, за да предизвикате възхищението на противоположния пол. Единственото нещо, към което мъжете показват невероятна солидарност, е липсата на червило. От една страна те изглеждат добре, но целувката с щедро оцветени устни не е наистина приятна.

Танцуване
Съгласни сме с твърдението, че имате нужда да танцувате така, сякаш никой не ви гледа. Но движението в този случай не трябва да бъде като на пиян елен. Бъдете пример за грация!

Походка
За да може вашата походка да буди възхищение, е достатъчно да добавите поне малко моделирани умения и по-голяма увереност в себе си.

Чанта
Повярвайте, от чантата може да се интересуват и мъжете, а не само мошениците или крадците. При жените чантата издава що за човек е. Носите ли със себе си целия си багаж или сте ограничили нещата си до необходимия минимум?

Пръсти
Добре поддържаните женски ръце няма как да изглеждат непривлекателни. Същото важи и в обратна посока, когато изглеждате неподдържана. Тук е причината да отделяте време за маникюр. Особено, ако сте любител на разговорите, пълни с жестове.

Глас
Мъжете обичат звука на женски глас, особено когато се смеете. Със своя глас, разбира се, няма нужда да правите нещо повече. Но имайте предвид, че пеенето на песни, особено ако са мелодични, допринася за красотата на гласа ви.

Бедра
Нищо чудно, че мъжете обичат закръглени дами. Те подсъзнателно чувстват, че една жена може да роди здраво бебе.

Вижте още: Отървете се от хиперпигментацията с тази природна рецепта!

Вежди
Днес ние сме свидетели на истинска революция на веждите. Те са по-близо до естествената красота – идеал, който мъжете обичат. В края на краищата, веждите осигуряват допълнителното рамкиране на лицето и го правят по-изразително.

Тези съвети не само може, но трябва да работят за вашата привлекателна визия! Така че следващия път, вие трябва да ги знаете и приложите, а не да казвате нещо повече.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *