fbpx
Home » ЗДРАВЕ » 14 дни по една лъжица на гладно- вижте пълното пречистване на д-р Емилова!
Пречистване по д-р Емилова
Пречистване по д-р Емилова

14 дни по една лъжица на гладно- вижте пълното пречистване на д-р Емилова!

Това е едно 14-дневно пълно пречистване на черния дроб и стомаха!
С наближаването на зимния сезон, вирусите и грипа, които вече са на прага ни, е добре да направим нещо за здравето си. А какво по-добро от пълно пречистване на черния дроб и стомаха. Знаем, че всички отрови, които поглъщаме, минават именно през черния ни дроб.Когато той е затлачен с тях, това не само влияе на здравето ни като цяло и заплашва с редица болести, но води и до напълняване. Добре е поне веднъж годишно (за предпочитане преди или по време на есенния сезон), да направим едно пълно пречистване на организма си.

Рецептата на д-р Емилова е съвсем елементарна и евтина. За сметка на това обаче, след този 14-дневен курс ще се почувстваме като преродени. И с невероятен прилив на енергия. Освен за черния дроб, тази рецепта прави и прочистване на стомаха. Затова след двете седмици не трябва да се учудваме, че сме намалили и теглото си с до 5 килограма.
При някои свалените килограми може да бъдат и повече, в зависимост от това колко точно е било наднорменото им тегло. И така – това, което ни трябва, е само един пакет кафяв ориз. И, разбира се, вода.

Поясняваме, че оризът може да бъде и бял. Но поради по-голямата полезност на кафявия, повечето хора го предпочитат. Всичко зависи от вашия избор, иначе рецептата и всичко, което правим, са напълно еднакви.Изплакваме една чаша с кафяв ориз, но хубаво – под обилна струя вода. След това пък го заливаме със същото количество вода и го слагаме да се вари. Като заври, изхвърляме водата и изплакваме ориза. А после повтаряме процедурата отново – с нова вода. Така правим три пъти.Това е наложително, защото накрая имаме като резултат един кафяв ориз с пореста структура. Именно тя допринася за изхвърлянето на всички нечистотии, шлаки и вредни вещества от организма ни.

Този ориз се пази в хладилник и от него се приема по една голяма (супена) лъжица всеки ден, но винаги на гладно. Естествено, това е сутринта. След приема в никакъв случай не бива да се консумира абсолютно нищо, дори и вода, в следващите 4 или поне 3 часа.Правим го за 14 дни като през това време храненето ни е добре да бъде по-богато на зеленчуци, ядки, плодове, мед и чай. От останалото може да се яде, но в нормални и по-оскъдни количества.Много хора, които са правили това пречистване на черния дроб, казват, че са доволни и са получили добър ефект. Надяваме се да останете доволни и вие.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*