Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Тази млада майка сложи бебето до себе си и заспа! На сутринта изпита най-големия ужас в живота си!

/
/
/
368 Views

Лорън Джордан е майка, която решава да остави своето малко бебе Харисън на леглото до себе си, вместо да го постави в кошарката му. Идеята й е проста – да изчака Харисън да заспи, след което да го постави внимателно в кошарката.

23-годишната Лорън се чувства изтощена и изморена, тъй като младата американка има още четири деца, за които да се грижи. Когато тя заспива дълбоко с 22-годишния си мъж Керан, Лорън се събужда чак на сутринта. А когато поглежда към малкия Харисън, тя установява с ужас, че той не диша.

„Ние не възнамерявахме да заспим с него, но бяхме толкова изтощени и това просто се случи”, обяснява Лорън.

“Чувала съм за силната връзка, която се изгражда, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и татковци – ако искате детето ви да заспи до вас, приспете го, но веднага след това го преместен в собственото му креватче. Защото само една грешка от ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята грешка“, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния инцидент.

Според д-р Ал-Адрани – лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на „необяснима смърт в ранна детска възраст“, но е възможно той или да е бил неволно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са причинили повишаване на телесната му температура.

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *