Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Разтърсващо! Историята на българин, прибрал се в Родината, след дълги години в чужбина…

/
/
/
817 Views

Държавата ни изглежда жалка в очите на народа си, в очите на децата ни, които са в чужбина точно заради тази държава както и в очите на целия свят. Едно събитие обаче, на момче прибрало се в Родината, трогна сърцата на всички.

Ето историята на едно момче, прибрало се в страната на гости и сблъскало се с ужасната действителност.

Докато гостенинът се наслаждавал на чистия въздух и девствената природа в селото, където отседнал, забелязал една възрстна жена, която безпомощно стояла на средата на пътя.

Той решил, че не се чувства добре и я заговорил. След краткия разговор с нея разбрал, че жената не може да намери дома си. Дори се раплакала от безсилието си.

Младежът помогнал на старицата да се прибере, но това по никакъв начин не го успокоило. Той продължил да мисли за страите хора, благодарение на чийто труд я има тази държава и мизерното им съществуване. Сетил се и за лукса и големите претенции на хората, които правят бездушните закони, тяхното отношение към бедния народ, който ги издържа и храни.

Всичко в един момент загубило своя смисъл. Това ли е действителността? Това ли е просперитета, за който говорят? Това ли е европейското, към което толкова се стремяхме?

…..

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *