Руски лекар даде рецептата за пълен рестарт на имунната система за 15 секунди

Руски лекар даде рецептата за пълен рестарт на имунната система за 15 секунди

През студения сезон сме особено предразположени към настинки и грип. И така, трябва да намерим естествен начин за подготовка на тялото и укрепване на имунната система.

Техниката на популярния руски лекар д-р Сергей Бубновски позволява силно да активираме имунната система на организма и по този начин да го предпазим от различни здравословни проблеми и появата на настинка или грип.

Сергей Бубновски

Много е лесно да се следва – просто всеки ден трябва да поставяте краката си в студена ледена вода .

Добавете колкото е възможно повече лед в съда с вода. След като приготвите легена, трябва да потопите краката си във водата и да ги извадите само след 10-15 секунди.

Тази процедура трябва да се извършва всяка вечер преди лягане. Ако обаче имунната ви система е слаба, процедурите за крака могат да се повтарят на всеки четири часа.

ледена вода
Защо е полезно да се използва този метод?

Ефективността на метода на Бубновски е потвърдена и от неотдавнашни изследвания в Университета на Вирджиния. Изследователите установили, че много студената вода стимулира производството на норепинефрин, важен хормон, отговорен за укрепването на имунната система в нашето тяло.

потапяне в студена вода
Освен това е полезно да използвате ледена вода:

за кожата – измиването с ледена вода стяга порите и горната част на кожата, изпълва кожата с енергия и предотвратява образуването на кръвни съсиреци;
за мускулите – облекчава възпалените мускули;
за косата – студената вода помага за затваряне на космените фоликули; това помага на косата да стане гладка и блестяща от корена до върха;
в борбата с депресията – поради въздействието на студа върху кожните рецептори, много студената вода подобрява настроението и облекчава симптомите на депресия.

Ако започнете да правите тази здравословна процедура всеки ден, скоро ще видите и усетите нейните невероятни ефекти! Така че, не чакайте – това не отнема много усилия, но резултатите ще ви изненадат приятно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *