От телевизията на Слави се събраха след изборите и обявиха: “Ако ще има нови избори, те да се случат при съвсем различни правила и друга система”

От телевизията на Слави се събраха след изборите и обявиха: “Ако ще има нови избори, те да се случат при съвсем различни правила и друга система”

Най-близките до Слави Трифонов се събраха с обща позиция след първите резултати.

Ето какво обявиха :

“Днес суверенът стреля директно в сърцето и започна бавно, но славно да променя”. Това заяви в изборното студио по 7/8 ТВ журналистът Станислав Балабанов, коментирайки вота за следващия български парламент.

Според Тошко Йорданов политическият модел такъв, какъвто го познаваме, вече е свършил. Вече спокойно може да не се страхувате от ГЕРБ. Не трябва да се страхувате, че ще ви уволнят. Справедливостта идва, носена на копието на българския народ, отбеляза Иванов. Според Драгомир Петров след тези избори страхът у българина е много по-нисък.

От екипа на Слави казаха символично “Довиждане” на Валери Симеонов и Веселин Марешки, които по резултатите на социологическите агенции от екзитполовете не влизат в Народното събрание. Сценаристът Филип Станев отбеляза, че по най-бързия начин трябва да се промени изборното законодателство и всички решения, които народът е взел на референдум, да се превърнат в закон.Ивайло Вълчев заяви, че е добре, ако ще има нови избори, те да се случат при съвсем различни правила и друга система. Александър Вълчев на свой ред уточни, че хората вече са по-зрели. Хората разбират, че постоянно ги лъжат, но сега цялата тази работа, когато те видят, че едни се събират с други, ще разберат за какво става въпрос, посочи още Вълчев.По-рано Слави Трифонов също коментира вота, като преди това съобщи, че има симпоми на COVID-19, прави необходимите изследвания и се е самоизолирал. “Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна”, написа във Facebook лидерът на “Има такъв народ”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *