Страшна трагедия покоси Йоана от „ФЕРМАТА“: роди се дъщеря ми и почина синът ми

Страшна трагедия покоси Йоана от „ФЕРМАТА": роди се дъщеря ми и почина синът ми

Страшна трагедия съсипа красивата близначка от четвъртия сезон на „Фермата”- Йоана

Понякога съдбата си играе с нас – жестоко и коварно! 1 април се оказа едновременно най-щастливият и най-мрачният ден в живота на Йоана.

През последните месеци тя бе на седмото небе след новината, че очаква близнаци.

„Приятели, искам да ви съобщя, че днес е най-хубавият и най-лошият ден в живота ми. Днес точно в 11,33 се роди моята дъщеря Айви, но почина моят син Александър. Ще ви помоля да не ме затрупвате с въпроси Аз съм добре и се опитвам да бъда силна, заради дъщеря ми“, написа Йоана в личния си профил във „Фейсбук“.

Риалити звезда се залюби с красив гръг на име Алексис и се премести да живее в южната ни съседка.

В последно време, Йоана взриви социалните мрежи с новината за близнаците.

Сестра й Ива роди своя първороден син преди 3 месеца, а сега разбираме, че и Йоана е на път да стане майка, но не на едно а на две бебета. Риалити звездата не споделя какъв ще е пола на децата, но попита хилядите си последователи какво мислят по въпроса и какви са техните предположения.

В началото на тази година Йоана попита същото и за сестра си, когато разкриха, че Ива ще става майка.

Йоана замени гръцкия певец Кириакос Георгиу с друг красавец, който отново е от южната ни съседка и се казва Алексис. Йоана явно взима пример от сестра си Ива, която неотдавна се омъжи за Костас Гайтадзи в Кавала. Лъчезарната фермерка няма брак с Алексис, но от последните й постове забелязваме пръстен, който може би предсказва и тази стъпка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.