Филип Станев се извини на Ива Николова като на жена, но не и като на журналист

Филип Станев се извини на Ива Николова като на жена, но не и като на журналист

Съжалявам за това, че съм мъж и казах това за една жена. Но не виждам отвъд видимото какво е красивото в работата на Ива Николова и на агенция „Пик” и не уважавам публичните помии, които изливат всеки ден, това каза в студиото на „Лице в лице” по bTV Филип Станев от „Има такъв народ”. Така той отговори на директния въпрос на водещата Цветанка Ризова дали ще се извини за грубите думи, които отправи към Ива Николова.

Според него има обиди, които Николова всекидневно публикува, като някои от тях са за съд. Той даде и примери – Слави Трифонов в „Пик” е наричан „мазен чалгар”, а сценаристите на шоуто му, сред които е и Станев, се определят като „некадърни халтураджии”. Самият той бил вече е станал „Шрек”, като се обсъжда шкембето му и лицевото окосмение. Колегата му Тошко Йорданов пък е наричан „Тошко Африкански” и „Палечко с феса”.

Извън тази тема, Филип Станев заяви, че ИТН и ДПС имат общо колкото белите мечки и пингвините, които живеят на двата различни полюси. Той добави също, че след изборите Слави Трифонов не е представил управленската програма на ИТН, а само базисна основа и опорни точки в нея. Ако трябва да представим цялата програма, ще ни трябват 16 часа, заяви Станев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *