Вуйчото на Виктория от „Ергенът“ се бие на фронта за свободата на Украйна

Вуйчото на Виктория от „Ергенът“ се бие на фронта за свободата на Украйна

Вуйчото на Виктория Тасева от „Ергенът“ е на фронта и се бие за свободата на Украйна, научи HotArena.

Роднината на 20-годишната девойка е военен и е призован от армията, за да се бори срещу руските сили. Виктория е наполовина украинка. Майката на Тасева е родом от Конотоп, малко градче в източната част на страната.

„Вуйчо ми е на война – признава пред „България Днес“ Вики. – Бие се за родината си. Има възможност да се прибира вкъщи, но когато го извикат, трябва да ходи на бойното поле. Той има военно образование. Завършил е военно училище.“

Бабата и дядото на Виктория също са в Украйна.

„Живеят в постоянен страх. Тревожат се дали нещо няма да се случи. Постоянно има сирени. Изплашени са и за вуйчо. Страдат за него“, разкрива още Тасева. Роднините на Вики редовно чуват тътена от бомбите. Младата дама се тревожи много за роднините си. Редовно се чува с близките си, за да разбере дали са добре.

„Имало е много бомби. Баба и дядо постоянно са си в апартамента. Като чуят сирените, влизат в бункерите под земята. Чувам се с тях и с вуйчо, когато мога. С баба и дядо е по-лесно. Държим връзка постоянно. С вуйчо е малко по-сложно, защото невинаги има възможност да говори. Баба ми е разказвала, че бомбите падат в селата наблизо. Но аз видях снимки, че една от сградите в града е напълно разрушена“, признава Вики.

Всяко лято досега тя прекарва при баба и дядо. Дори една година е живяла с роднините си в Украйна. Но тази едва ли ще отиде. Страхът от бомбите и несигурната ситуация я спират. „Знам руски. В нашия район се говори този език“, добавя още Тасева, която бе най-младата участничка в „Ергенът“. Вики е много щастлива, че напуска шоуто. Тя изкарва в имението близо месец. „Беше ми много трудно без семейството – споделя Тасева. – Изобщо не ме беше яд, че отпаднах.“

20-годишната девойка се записва спонтанно за предаването. Вижда рекламата и решава да се пробва. „Първоначално родителите ми не бяха много съгласни с моето участие. Ала, разбира се, няма как да ме спрат за нещо, което аз искам. В крайна сметка решиха да ме подкрепят. Двете с мама гледахме предаването, татко по-скоро не“, добавя още Вики. Девойката признава, че в шоуто се е научила да не бъде толкова притеснителна.

„Срамежлива съм с непознати, особено в реалния живот“, казва Тасева и обясни, че докато е била в „Ергенът“, се е чувствала като в приказка. Освен неща за себе си Вики намира и приятелки. След шоуто остана близка с куп момичета. Чувам се през ден с Александра, Карина, Зорница и Венета“, добавя девойката, която е студентка по уебдизайн и графична реклама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.