Филип Буков ще е следващият Ерген?

Филип Буков ще е следващият Ерген?

Мускулестият и сексапилен актьор Филип Буков ще раздава рози и ще разплаква моми в следващия сезон на най-скандалното шоу в родния ефир – „Ергенът” на Би Ти Ви. Това се шушука поне от месец сред телевизионерите. Кастингът за наследник на гребеца Виктор Стоянов в риалитито все още тече, но звездата от сериалите „Откраднат живот” и „Татковци” е най-вероятният победител в него. Отдавна се набират и кандидатки, които ще се борят за сърцето му.

Филип Буков не крие, че непрекъснато го питат дали е вярно, че ще е следващият Ерген в ефира на Би Ти Ви. Такъв въпрос му бе зададен и в чат с фенове, който актьорът проведе чрез профила си в Инстаграм. Младият мъж, прочул се като доктор Хаджихристев в сериала „Откраднат живот”, съобщи, че не е избран за „ерген”, като обаче вмъкна и уточнението „засега”. По този начин, без да иска, той издаде, че все пак води разговори за участие в предаването, които обаче все още не са доведени до финал. Източници на „Уикенд” издадоха, че Филип има огромни шансове да вземе главна роля в следващия сезон на риалитито, за който се очаква да не бъде чак толкова скандален, колкото актуалният. „Ергенът” регистрира много добър рейтинг, но от Би Ти Ви не са доволни от лошия имидж на риалитито. Телевизията продължава да го рекламира като „най-романтичното” шоу, но дори и най-наивните трудно биха открили каквато и да е романтична линия в това, което им показват на малкия екран. По информация на „Уикенд” ръководството на телевизията е категорично, че това трябва да се промени в следващото издание. В него вече нямало да се залага на скандала, а на истински чувства или поне на тяхна добра имитация.

Вероятно затова в Би Ти Ви са решили да търсят актьор за ролята на Ергенът, вместо да залагат на манекен с неосъществени амбиции за Харвард, както направиха с Виктор. Филип Буков е идеален избор, тъй като, освен че има здрави мускули и бели зъби, той знае как да влиза в роля убедително. 27-годишният актьор не е споделял за амбиции да уча в Харвард, но има няколко дипломи от български университети. Възпитаник е на престижната Национална гимназия за древни езици и култури, след това завършва философия в Софийския университет и актьорско майсторство в последния клас на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. В годината, в която се дипломира като актьор, завършва и магистратура по лингвистика в Софийския. Освен, че е добре образован, със сигурност се знае и че не е бил женен. Досега никой не го е виждал да носи халка, за разлика от Виктор, който има десетки записи с подозрителен пръстен на безименния си пръст. Тъй като все още не е подписал договор за шоуто, актьорът уточнява: „Може би има по-подходящ от мен за това предаване”. Но се твърди, че го казва само за да се застрахова.

Филип Буков нашумява с ролята на доктор Хаджихристев в последните сезони на сериала „Откраднат живот” на Нова тв, в който участва и водещият на „Ергенът” – Наум Шопов. Продуцентът Евтим Милошев забелязва момчето на сцената на Народния театър, където то участва в масовката на пищната и разточителна продукция „Братя Карамазови” по едноименния роман на Ф. М. Достоевски. След финала на „Откраднат живот” Буков влиза в друг проект на Милошев, този път в Би Ти Ви. Това е комедийният сериал „Татковци”, в който го канят за ролята на плейбоя Алекс. Филип миналата година бе отличен с награда „Андрей Баташов” от ордена на „Рицарите Тамплиери”. Тя се присъжда на млади актьори за творчески постижения в театъра и киното и за дейност в полза на хората. Буков е вегетарианец, пълен трезвеник, обича спорта, но само като хоби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.