Извънредно! Такова чудо не помним. Масов гроб в София, говори се за 50 трупа

Извънредно! Такова чудо не помним. Масов гроб в София, говори се за 50 трупа

Репортерът на Нова тв Благой Цицелков съобщи, че има неофициална информация за още 50 заровени трупа в гората край София.

До момента офицално е съобщено за открити 7 трупа, но бройката вероятно е доста по-голяма.

„Намирам се в село Клисура. Това са старите гробища на селото. Всъщност, имало е погребение в събота тук, където рядко се правят погребения. На погребението местните забелязват, че има недобре заровени тела на хора и тогава сигнализират. Официално сигналът е подаден на 23 май в столичната полиция.

Старите гробища на Клисура са тук, по пътя зад мен, където в момента районът е отцепен. Това място е доста трудно достъпно“, каза репортерът на Нова Тв Благой Цицелков.

„По случая вече има един задържан. Мъж, който е на 51 години по първоначална информация. Той е служител на траурна агенция, която кремира хора. До момента се знае за открити 7 тела, но според неофициални източници в столичната полиция той е разказал за над 50 заровени тук. Причината да не бъдат открити толкова време е фактът, че е гробището наистина се ползва рядко.

По първоначални данни на 51-годишния мъж вече му е повдигнато обвинение. Наложена му е мярка задържане за срок до 72 часа като работата на служителите на реда продължава“, каза още Цицелков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.