Вижте охолния живот на гробаря Георги, погребвал хора върху мъртъвци

Вижте охолния живот на гробаря Георги, погребвал хора върху мъртъвци

Автомобилът, с който е задържан Георги Енев, е на името на Никол Ринкова. Това разказа съпругът й Богомил Ринков, собственик на траурна агенция.

Той каза, че колата е продадена преди година и половина на Енев. През този период му се е молил да я прехвърлят, но все намирал оправдания да не го направи.

„Потресен съм. Това е много ужасяващо. Ако знаехме, и ние щяхме да подадем сигнал. Тези негови действия ще ударят по целия ни бизнес. Не е морално, не е законно. Ужасно е!“, каза Ринков

Той допълни, че е работил с Военноинвалидния дом в Банкя, за други хосписи не знае. Лекарят на дома, който прави съобщенията за смърт, потвърди, че Георги Енев е работил с тях. Погребалната му агенция е само на 50 метра от дома.

Местни жители не са видели полиция през деня. Енев е от село Иваняне, което се намира край Банкя. Преди 3 години Енев продал къщата на майка си там и купил апартамент на морето. Задържаният е разведен и има дъщеря.

Задържаният погребален агент бе хванат на място, докато заравял труп. Дупките били с дълбочина от едва 40 см, разкриха разследващи. Сигналът, че има трупове е подаден в понеделник около 13 часа.

Енев е признал, че е заровил над 50 трупа. Работи се по версията измама – той е вземал пари за кремация, която обаче не се е състояла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.