Мъжът на Илияна й счупи 17 ребра, защото закъсня вечерта

Мъжът на Илияна й счупи 17 ребра, защото закъсня вечерта

Кадър: “Нова телевизия”

Пореден случай на брутално домашно насилие в България.

51-годишен мъж бе задържан по обвинение в жесток побой над 45-годишна жена в Монтана, съобщава Нова телевизия. Двамата живеели на семейни начала. Жертвата на домашно насилие е с множество счупвания и кръвоизлив на бял дроб.

“Той постоянно е в конфликт с мен и с други хора. Като реши, прави каквото си иска. Беше и пиян”, разказва жертвата на побой Илияна.

Мъжът, с когото живеела, се ядосал, че я нямало няколко часа вкъщи, наредил й да легне на земята в гаража и започнал да я бие с твърд предмет. Заплашил я, че ще я удави в язовира.

Д-р Красимир Каменов е началник на отделението по Хирургия към МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ – Монтана. Той разказва, че битата жена е била приета в болницата с черепно-мозъчна травма, много тежка гръдна травма и тежка кръвозагуба. Лекарите я оперирали по спешност. По думите на д-р Каменов, ако жертвата на домашно насилие била държана по-дълго време в дома си, за живота й щяло да има сериозна опасност, защото кръвта, която е загубила в следствие на побоя, била около литър и половина.

Тя имала общо 17 счупени ребра – 9 от едната страна и 8 от другата.

Насилникът е задържан за 24 часа и след това е бил освободен. По случая е образувано досъдебно производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *