Костадинов: Аз съм много възпитан човек

Костадинов: Аз съм много възпитан човек

Снимка: Булфото, архив

Лидерът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов коментира скандала в парламента с скрен Митев от “Продължаваме промяната” от 1 юни, при който двамата едва не стигнаха до бой.

“Аз съм много възпитан човек, отговорих мъжки на едни клевети и защитих честта си”, каза в студиото на BTV „Тази сутрин“ Костадинов. Припомняме, че Митев го нарече „Копейкин“ от трибуната и го обвини в присвояване на средствата от субсидията на партията.

В студиото на bTV Костадинов донесе документи, които по думите му доказват, че има сметка само и единствено в лева, на която получава заплатата си, а къщата му е закупена с ипотека.

Човекът излиза и ме нарича крадец, после ме нарича с епитети от руската класическа литература. Да, казах му, че ще му разбия носа, призна Костадинов.

На въпрос дали наистина би посегнал физически на своя колега, лидерът на „Възраждане“ каза, че такава ситуация няма как да се случи нито в НС, нито навън.

На децата в залата показах, че когато един човек има наранена чест, трябва да я защити веднага и на момента, каза още Костадинов.

Това, което казах там е реакция, която е нормална. Мъжка реакция. Извинявам се на присъстващите деца, че станаха свидетели на просташко поведение от страна на Искрен Митев, каза Костадинов.

Според лидерът на „Възраждане“ той не заслужава наказание от НС.

Това е рецидив за хората от „Продължаваме промяната“. Вчера един от техните депутати размахваше средни пръсти. Това лице е зам.-председател на комисията по образование, това лице е член на комисията по култура. Защо никой не поставя въпроса за неговата оставка, каза Костадинов по повод друг скандал в НС с неприличен жест от страна на Христо Петров – Ицо Хазарта.

Епитетите от Искрен Митев бях целенасочена провокация, каза още Костадинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *