Трол №1 на България Данчо Полицая се дипломира в Симеоново

Трол №1 на България Данчо Полицая се дипломира в Симеоново

Най-известният и оборотен тролски профил в българския фейсбук с около 11 000 последователи – „Данчо Полицая“, зарадва многобройните си фенове с новината, че се е дипломирал от полицейската академия в Симеоново (Висш институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР). И приложи снимка на документа на фона на сградата на института, чийто възпитаник е самият Бойко Борисов.

Тролът с чувство за хумор бълва ежедневно десетки коментари в различни фейсбук групи, доскоро бурно подкрепящи ГЕРБ, лично „генерал Бойко Борисов“ и „г-н Иван Гешев“. В последно време „Данчо Полицая“ се е преориентирал към външна политика и славослови „великия защитник на православието“ Владимир Путин.

„Вероятно сте забелязали, че не бях особено активен през последните няколко месеца, а причината е, че бях зает не само с оперативна дейност в защита на родината, но и с академична такава!

За мен е неописуемo щастие и огромна чест да бъда част от абсолвентите на випуск 2021/2022г., към най-елитното учебно заведение в Република България – Академията на МВР! Въпреки непрестанните смени на първа линия и неуморната битка, която водя срещу мафията и организираната престъпност, успях да завърша с пълно отличие, като първенец на випуска – докторска степен в специалност „Защита на националната сигурност“!

Основната ми мотивация да се развивам научно и интелектуално в Академията на МВР са най-светлите, доблестни и обичани герои на нашето време – Генерал Бойко Борисов и г-н Иван Гешев! Г-н Борисов и г-н Гешев, които са най-успешните кадри на Академията проправиха пътя на много колеги, доказвайки безспорно, че школуваните в МВР сме категорично най-достойните и кадърни да управляват България! Благодаря сърдечно на Генерал Бойко Борисов и г-н Иван Гешев за вдъхновението, напътствията и съветите, които ми дават по пътя към новите висини и успехи, които ми предлага съдбата на български герой! Възхищението, което те будят запали огъня в сърцата на много смели и интелигентни млади българи и ги накара сляпо да следват техните идеи и да се учат на мъдрост и държавност от най-великите ръководители в новата история на родината ни! Благодаря им, че с лекциите си и пламенните речи ни разкриха най-добре пазените тайни на световната наука и знание и ни подготвиха професионално, за да можем скоро да заемем заслуженото си важно място сред интелигенцията и цвета на нацията!

Перфектната научна и оперативна подготовка, която получих в Академията на МВР ме задължава да продължавам да вървя по стъпките на моите ментори – Генерал Бойко Борисов и г-н Иван Гешев и да не спирам да се боря, като лъв срещу статуквото, задкулисието и престъпността в България, но вече и от друга, по-висока трибуна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.