17-годишнo момче почина нелепо след целувка от приятелката му

17-годишнo момче почина нелепо след целувка от приятелката му

Младо момче почина, след като приятелката му просто го целувала. За жалост тя не знаела, че причината е шокираща, няма да повярвате, че такова нещо може да се случи.

17-годишният Хулио Гонзалес от Мексико изведнъж се почувства зле по време на вечеря със своето семейство и изгуби съзнание. Парамедиците, които били повикани, определили, че смъртта му е настъпила в резултат на инсулт, което силно учудило всики – как млад човек и напълно здрав юноша може да умре по този начин?

По думите на медиците това е могло да се случи, след като момчето се срещнало със своята приятелка Хики: страстната дама не веднъж оставяла синки, целувайки врата на Хулио. Последният път, явно, тя засмукала момчето в зоната на сънната му артерия, съобщава Блиц.

Лекарите твърдят, че инсултът е провокиран именно от този навик – след засмукването се е формирал тромб, който изцяло е могъл да мигрира в мозъка на момчето и в течение на следващите часове да стане причината за фаталния удар. Сега приятелката на Хулио се крие от смачканите от мъка родители.

Това не е първият случай, когато засмукването оставя не само неприятна синка, но и води до тежки последствия: през 2010 година 44-годишна жена от Нова Зеландия пострада по аналогичен начин. Все пак трябва да се отбележи, че тя остана частично парализирана .

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *