Новият имидж на Шарлийн Монакска я разхубави (Най-тъжната принцеса заряза образа на Грейс Кели

Новият имидж на Шарлийн Монакска я разхубави (Най-тъжната принцеса заряза образа на Грейс Кели

Принцесата на Монако вчера посети официално събитие. Шарлийн се появи с напълно нов образ, с който не всички още са свикнали. От блондинка се превърна в жена с кафява коса и започна да носи по-тъмни тоалети и масивни бижута.

За да се хареса на принц Албер, родената в Южна Африка красавица Шарлийн Уитсток се подложи на няколко пластични корекции. Тя промени формата на брадичката си, а също леко скъси ъглите на долната си челюст. Принцесата използва и пълнители за устни от доста години, така промени формата на устните си, които станаха по-плътни.

Трябва да знаете, че новия образ на съпругата на принца е дело не само на пластични хирурзи, но и на психолози и стилисти. Когато започна връзка с Албер тя мечтаеше да прилича на известната му майка Грейс Кели. Образът на легендарната красавица я вдъхновяваше дълги годни и принцесата го играеше Грейс. Но това не й донесе щастие, тя изпадна е депресия заради изневерите на принца .

Но сега се чувства по-спокойна след като подписа договор със съпруга си и е финансово осигурена.Спокойствието й се отрази добре, наддаде на килограми и вече няма да я наричат най-тъжната принцеса на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *