Попиляха Райна, че замяза на перничанката Тоца (Бълва „щастливи” снимки на кило само за да й завиждат)

Попиляха Райна, че замяза на перничанката Тоца (Бълва „щастливи” снимки на кило само за да й завиждат)

Преди дни Райна се изфука с фотоси от романтичната си екскурзия в Словения. Чаровната певица обаче този път намекна, че не е сама. А в компанията на мистериозен мъж. На един от кадрите македонката е снимала пръстите на тайнствения мъж, който е с нея на отрупаната със сладки изкушения маса. Двамата пийват кафе, но певицата не показва лицето на вероятния си нов любим.

Певицата, която не може да се похвали с голямо щастие в личен план и вече минава в отбора на старите моми все още няма щастливо семейство, нито пък деца. Явно семейния й статус много й тежи, феновете се надяват наистина да открие голямата си любов и правилния мъж за себе си.

Въпреки, че Райна впечатлява със сексапилен вид на 41 години и откровено е красавица, много от почитателите коментират новия й любовник, на когото не издава нито лицето, нито името. Фенове пишат, че явно мъжът е мургав и е трудолюбив бачкатор, защото пръстите му са захабени.А не някой глезен богаташ.

Но един фен на Райна написа:”Изтърка се Райнето с тези пози. Ходи по екскурзии по света само да се снима натруфена и нагримосана, за да поства снимки, а всички да й завиждат. Вманиачила се е като Тоца Пернишка да бълва „щастливи фотоси!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *