Какво означава ако сънувате, че сте жадни? –

Какво означава ако сънувате, че сте жадни? -

Какво означава ако сънувате, че сте жадни?Ако се случи да почувствате жажда в съня си , това е повече от просто знак, че имате нужда от вода.

Всъщност да сънувате, че сте жадни, е знак за вашето недоволство.

Това е знак, че сте лишени от вътрешните си нужди. Много хора се чувстват изоставени, защото в края на краищата жаждата е свързана със самота, без нищо налично, като пустиня.

Разбира се, можете също да сънувате, че сте жадни, когато гърлото ви е наистина пресъхнало, докато спите. Това се случва поради фундаменталната роля на нашето подсъзнание; изпраща съобщения до тялото ни, че имаме нужда от нещо.

Това предполага, че имаме неудовлетворена вътрешна нужда, като например, че сме емоционално ниски и имаме нужда от нещо, което да ни даде тласък. Всичко, което ни носи емоционално удовлетворение – независимо дали е краткосрочно или дългосрочно – би било достатъчно. Също така е чудесен символ на човек, който е „жаден“ за любов.

В допълнение към това тълкуване има и че човек трябва да се пази от фалшиви приятели.

Ако пиете нещо насън и все още сте жадни, това показва, че се надявате на нещо, което не можете да имате, съобщава „Dreaminterpret.net“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *