Баджанаци! Ива Софиянска била любовница на свекъра си, преди да се омъжи за сина му

Баджанаци! Ива Софиянска била любовница на свекъра си, преди да се омъжи за сина му

Мрачна семейна драма се крие зад привидно щастливото семейство на Ива Софиянска и сина на Васил Божков – Антон, разкрива източник на „Уикенд”.

Оказа се, че приказките за разюздания сексуален живот на мултимилионера в изгнание не са шега – велинградчанинът, спряган за най-богатият българин, имал кратка афера с щерката на Стефан Софиянски много преди красавицата да срещне неговия наследник, предава Хот Арена

„Ива имаше отношения с Васил Божков поне година преди да се залюби със сина му. Не съм сигурен дали между баровеца и глезената щерка на бившия кмет на София е имало сериозни отношения или просто са се срещали няколко пъти, но имаха авантюра, въпреки че разликата помежду им е 31 години”, навлезе в детайли нашият източник. Факт е обаче, че след като Васил Божков разбрал, че Антон е станал гадже с Ива, опитал да попречи на връзката им.

„Васил доста се ядоса, когато разбра, че синът му излиза с една от мадамите, минали през спалнята му. Не можеше да понесе мисълта, че е възможно някой ден това момиче да стане част от фамилията. Причината е очевадна – не е нормално свекърът да е имал нещо със снахата”, вдига рамене запознатият с интригата.

Затова и богаташът директно забранил на Антон да задълбочава връзката с аргумента, че за ерген като него има хиляди други девойки, която от коя по-красива. Само че тук бизнесменът, който отдавна навикнал думата му на две да не става, срещнал яростен отпор от собствения си син – Антон не само се влюби в Ива Софиянска, но и в началото на юни 2013-а я направи своя законна съпруга. Двамата вече са родители на две деца – Мая и Васил-младши.

Покрусеният биг бос нямал никакъв полезен ход, освен да се скрие от сватбата на единствения си наследник.

По-късно в медиите излезе информацията, че българинът, чието състояние се оценява на над 1 милиард лева, не присъствал на купона, защото по това време имал нова любовница, с която имали планирано пътуване.

„Да, това е вярно, на 2 юни преди седем години Васил Божков наистина не дойде на сватбата на единствения си син, която събра елита в „Шератон”. Тъжната истина е, че Божков се чувстваше виновен за общото си минало с булката, затова и отказа да участва във веселбата”, отсече очевидецът на бурните събития. Мълвата носи, че именно аферата между Васил и Ива е причината богаташът и до ден днешен да е в хладни отношения със своя син. По тази причина в медиите се прокрадват животоописания за Антон Божков като това:

„Той, за разлика от своя баща Васил, е много семеен мъж. Сякаш е по-близък с фамилията на съпругата си Ива Софиянска, отколкото с баща си. Обича да разпуска заедно с тъста Стефан и тъщата Алиса и другите им две дъщери. Така близки приятели на младата двойка, която има две деца, описват сина на най-богатия българин”.

Доказателство за връзката между Васил Божков и Ива Софиянска даде и враг №1 на хазартния бос с национализиран бизнес – Цветомир Найденов – Цеката. Преди дни конкурентът на мултимилионера написа следното: „Семейството му… там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше…”

Градската легенда в София носи, че Ива и Антон се познават от много години, още когато милионерският наследник работел в Лондон след като завършил икономика в Кеймбридж, и трупал опит, за да поеме бизнеса на баща си. По онова време щерката на Стефан Софиянски била студентка в НАТФИЗ и известна купонджийка, чийто коронен номер бил да скочи върху маса в заведение и да извърти страстен кючек. Двамата се запознали покрай голямата сестра на Ива – Елена.

Двете хубавици присъствали на някакъв курбан, където бил и Антон. Така започнала връзката, която за малко да докара инфаркт на предприемача с 11 обвинения, покрил се, поне временно, в Обединените арабски емирства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *