Виолета от “Игри на волята” върти имоти за над 100 млн. долара, щерка ѝ мачка чаршафите с чалга певец

Виолета от “Игри на волята” върти имоти за над 100 млн. долара, щерка ѝ мачка чаршафите с чалга певец

Виолета и Дени изглеждат като амбициозни дами, които не се отказват пред нищо, за да сбъднат щенията си. Майката явно притежава силен бизнес нюх.

Тежък развод предопределя пътя ѝ към САЩ. Преди десет години бракът ѝ приключва, като раздялата е съпроводена с безкрайно тежки дела за попечителство. Животът, или поне разстоянието, разделя двете жени по онова време. Виолета заминава за Щатите, а Дени остава в София. Срещат се едва по няколко пъти в годината, но успяват да запазят близките си отношения.

Именно щерката съумява да убеди майка си да участват заедно в “Игри на волята”.

Така бизнес дамата за известно време ще остави в чужди ръце управлението на имоти за над 100 милиона долара. Трите ѝ успешни бизнеса също за момент ще бъдат под нечии други грижи. И макар да е доста невероятно за нашата действителност, поне от показаното Виолета притежава солиден бизнес усет и възможности.

Дени, от своя страна, е малко по-скромна в желанията си. В момента тя е официалната половинка на прохождащ в чалга средите певец. Кристиан Кирилов стана известен по-скоро благодарение на бившата си жена – чалгаджийката Джулия.

Бракът им приключи и пътищата към нови партньори са отворени. Докъде ще се развие връзката между Дени и певеца, тепърва ще видим.

Източник: lupa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *