Есмер стана майка за втори път –

Есмер стана майка за втори път -

Първата законна съпруга на Благо Джизъса – Есмер Омерова е станала майка за втори път. Рускинята, която е танцьорка на аржентинско танго е родила в пълна секретност преди броени дни, но вече разкри, че има и втори син. Това се случи в разговор с нейни последователи в социалните мрежи.

Тя обаче зарязала бащата на бебето още през юни, на последния й рожден ден. Тя го напуснала, след като научила, че е аферист и мошеник с тъмно минало. Очевидно руската Анджелина Джоли отново ще е самотна майка и детето й няма да познава баща си.

За него не се знае нищо, защото тя нито веднъж не е споделила снимка или нещо друго. Очевидно Есмер няма успех с мъжете, предвид факта, че всичките й връзки до момента приключват с провал.

Малко след раздялата си с въпросния мошеник, рускинята получила нов удар от съдбата – била предадена от най-добрата й приятелка, която дори живеела с нея и носела дрехите й. въпросната й приятелка се опитала да открадне идеята й за курсове за самоусъвършенстване.

Въпреки всичко в типичния си стил Есмер не пропусна да благодари на семейството си, което я подкрепило за пореден път и отбеляза, че е оставила всичко лошо зад гърба си и няма търпение да започне отново да танцува.

След развода си с Джизъса, рускинята не позволява на бившия футболист да се среща със сина си Елай, който му е одрал кожата и рядко публикува негови снимки в социалните мрежи. Двамата вдигнаха пищна сватба в Москва през 2015 г., която бе платена от родителите на Омерова. Татарката се разведе с нашенеца две години по-късно като причината за краха на брака им станаха изневерите му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *