Тя похарчи хиляди за пластични операции и едва се измъкна жива

Тя похарчи хиляди за пластични операции и едва се измъкна жива

Instagram моделът Нел Пералта изпълни всичките си желания. Тялото й най-накрая изглежда така, както го иска . Тази мечта й струва около 50 хиляди паунда.

Нел е на 35 години, а списъкът й с естетични начинания включва филъри за уста, цяло лице, ботокс, уголемяване на бюста, бразилско повдигане (уголемяване) на дупето , както и липосукция, цели 3 пъти.

По-малко инвазивните процедури, които извършва са подмладяване на кожата на шията, криолиполиза, лимфен дренаж на цяло тяло и лице.

На 14-годишна възраст нейната бавачка я запознава с корсет, така че благодарение на нея тя има тясна талия. Докато расте, тя се стреми към по-големи промени. Претърпява първата си операция на 22 години. Тя започва с уголемяване на бюста , драстично, въпреки предупреждението на лекаря. Препоръката на лекаря за първи път е леко уголемяване и последваща корекция, особено при млади жени. Явно тя не се е вслушала в съвета и веднага е сложила големи силикони в гърдите си.

При повторни операции рискът е два пъти по-висок, което при нея се изразява най-вече в депресия, като се има предвид, че гърдите й увиснали след две години. При повторната операция се получила и инфекция,но това не я накара да промени решението си и да спре да ляга под ножа.

В момента се подготвя за 4-та си липосукция и BBL (уголемяване на дупето), за да подчертае още повече фигурата си като пясъчен часовник, която според нея е нейна запазена марка.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *