С*кс страсти във „Фермата“: Ето какво се случва между Гергана Гунчева и влюбения в нея Петър! –

С*кс страсти във "Фермата": Ето какво се случва между Гергана Гунчева и влюбения в нея Петър! -

Петър Петров, набеден за един от най-скандалните участници във „Фермата“, защото се забърка в не една и две кавги, взриви отново. Този път с нещо доста пикантно и интересно, както за зрителите, така и за самите участници в предаването. А именно все по-горещата му страст към водещата Гергана Гунчева.

Бившата Мис България, журналист и бивша съпруга на Петър Бакърджиев, се превърна в идея фикс за Петър, който неглижира задачите си във формата, само за да се докарва в приличен и атрактивен вид пред Герито.

Дори участниците вече го бъзикат, но той е непреклонен – ще се гелосва, ще се конти, защото трябвало да бъде хубав пред Гунчева. Към момента не е излъчено още нищо от отношенията между двамата, но източници от кухнята на медията разкриха, че искри припламват и явно са от двете страни.

„Е, Гергана е типична жена – суетна е, сама е в момента и се кефи на вниманието и чувствата, които събужда у мъжете. Затова не е ясно доколко тя наистина го харесва и дали има реална тръпка към него, но неговата е категорична, той е луднал по нея“, коментират запознати.

И добавят, че на няколко пъти са ставали свидетели на многозначителни погледи и шепнене на уше между двамата. Както знаем, Гунчева се разведе с Петър Бакърджиев, на когото роди две деца, защото той се скъса да й кръшка. А малко след развода им стана ясно, че е оплодил друга жена, която също впоследствие му роди дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *