НАТРАПНИЦИ: Радев и Мудева заживяха в чужд дом –

НАТРАПНИЦИ: Радев и Мудева заживяха в чужд дом -

Румен Радев и Теодора Мудева заживяха в София, но не под наем. Влюбената двойка от „Игри на волята 5“ се натресе на шампионката по самбо Мария Оряшкова.

Расев и Мудева са окупирали нейния апартамент докато чакат тяхното жилище да бъде готово. Оряшкова, която се познава отдавна с Румен Радев.

„В момента сме в столицата, като все още чакаме жилището, което сме си харесали, да е готово. Дотогава мислим да нахалстваме при госпожица Оряшкова. Превзели сме почти цялото жилищно пространство и сме го напълнили навсякъде с куфари. Дано ни изтърпи Оряшкова, защото сме окупирали целия ѝ апартамент”, каза Мудева.

Очевидно Оряшкова е приютили двамата натрапници, тъй като поддържа добри приятелски отношения с тях, а и се спряга за тяхна кума за бъдещата им сватба. Наскоро след участието си в игрите Радев подари годежен пръстен на Мудева и предложи брак.

Манекенът и учетил по физическо се познава то поне 10 години с Мария Оряшкова – това той призна след участието си в „Игри на волята“. Двамата са много близки – като брат и сестра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *