Деян Неделчев едва оцелял в казармата –

Деян Неделчев едва оцелял в казармата -

Деян Неделчев едва оцелял в казармата

Българският мъж, когато е на маса, много обича да си припомня времето прекарано в казармата. Това е било може би най-паметното събитие за невръстните му 18 години, пълно със спомени и травми. За много мъже обаче някогашната казарма по времето на социализма е била равносилна на вкарване в насилствен затвор без право на замяна.

Певецът и автор на песните „Обич за обич“ и „Съчки събирам“ – Деян Неделчев Икебаната разкри колко гадно място е била казармата за него, видя NEWS2.

Той е служил като войник в поделението в Елхово и първата му реакция като си спомни за този период е „Оффф, ужас“.

Според Деян Неделчев не всеки човек става за казарма.

„Аз не знам как оживях там. Триъгълникът на смъртта му викаха Елхово-Грудово-Звездец“, споделя Неделчев в поткаст на Ивка Бейбе.

Певецът смята, че не е нужно да се ходи задължително в казарма и искрено се радва, че казармата е премахната в България.

„Тя е за професионалисти, за хора, които искат да са там“, категоричен е Деян Неделчев.

Преди време Деян Неделчев е споделял, че в казармата са му счупили носа. Поводът бил неоправена добре възгалвница, но истинската причина е било завист, че той и още един войник са били в оркестъра и са били на по-лек режим.

„Младите войници ни завиждаха на това, че с композитора Пламен Велинов сме в оркестъра на поделението и спяхме до късно след банкети. А те ставаха в 5 без 10 за физзарядка. Така един ден един млад войник ми счупи носа, изкара си яда, докато бях дневален в спалнята. Заяде се, че уж на стария войник възглавницата не била на място, но той си отмъсти заради привилегиите ми покрай оркестъра. Както и да е, минало-заминало… Не съм озлобен.“, разказва преди години в интервю Деян Неделчев.

Той споделя, че освен перипетиите, е изглеждал ужасно без коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *