Бурята в България за жалост взе жертви…

Двама мъже са загинали в Шуменско по време на разразилата се буря в събота. След бурята е паднала стена на имот в село Развигорово. Отломките са затрупали мъж, който е починал на място, съобщават от ОДМВР – Шумен. При друг инцидент, в покрайнините на град Велики Преслав, също е починал мъж, покосен от токов удар. Той е отишъл да посрещне животните си от паша. Предполага се, че е стъпил върху скъсан от бурята ел. проводник. Две овце също са открити мъртви на мястото. Районът е отцепен, чакат се екипи на електроразпределителното дружество, за да огледат мястото и да го обезопасят. След това ще започне оглед от оперативно-следствена група.

Двама мъже са загинали в Шуменско по време на разразилата се буря в събота. След бурята е паднала стена на имот в село Развигорово. Отломките са затрупали мъж, който е починал на място, съобщават от ОДМВР – Шумен.

При друг инцидент, в покрайнините на град Велики Преслав, също е починал мъж, покосен от токов удар. Той е отишъл да посрещне животните си от паша. Предполага се, че е стъпил върху скъсан от бурята ел. проводник. Две овце също са открити мъртви на мястото.

Районът е отцепен, чакат се екипи на електроразпределителното дружество, за да огледат мястото и да го обезопасят. След това ще започне оглед от оперативно-следствена група.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *