Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три деца Лили във „Фермата“ –

Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три деца Лили във „Фермата“ -

Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три деца Лили във „Фермата“ и накара мнозина да се удивят не само на силата на духа й, но и на физическите й възможности.

Блондинката, която е преживяла отвличането на мъжа си, а впоследствие и смъртта му от рак, отново влиза в битка. Предстои й четвърти пореден дуел на Арената, който може да я срине със земята. Въпреки огромното изтощение от предишните три големи битки, участничката от „Канатица“ настоява да участва в сблъсъка. Много скоро ще стане ясно и кои нейни съотборници ще я последват.

От „Елбетица“ срещу тях ще се изправят сервитьорът Андрей, актьорът Петър и актрисата Присияна. Зелените обаче смятат, че Лили няма да се справи с тежкото предизвикателство.

„Силна е, но трябва вече да е изморена, все пак е над 40-годишна“, коментираха сервитьорът Андрей и студентката по право Линда. Актрисата Присияна също подценява Желязната вдовица.

Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, но живее в Уинчестър, САЩ. Собственик на автокъща. Вдовица, с три деца. Силна жена с желязната броня, изкована в сблъсъците с живота. Среща голямата си любов рано. Тя е на 18, а той на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са против връзката им и те трябва да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново изпитание – избухва война и дните им се превръщат в ад. Успяват да се измъкнат от него и се отправят към САЩ.

Когато животът им се подрежда, идва най-голямата битка – тази с рака. Съпругът й не успява да я спечели и издъхва на 39 години.

„Когато той умираше, имах чувството, че умирам с него. Останах сама с три деца. По онова време имах само 300 долара в джоба, но създадох собствена автокъща и им построих дом. Аз съм много силна жена и мога да се боря наравно с мъжете, но понякога се изморявам да бъда мъж“, казва Лилия.

Влиза във „Фермата“, за да вдъхновява. „Ние, жените на България, можем да бъдем смели, борбени и да не се пречупваме. Аз живея в Америка, но искам да бъда запомнена с това, че една българка може да бъде успешна навсякъде по света“, казва тя.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *