7 трика, с които мъжете изглеждат по-привлекателни –

7 трика, с които мъжете изглеждат по-привлекателни -

как да изглеждаме по-привлекателно поведението и външния вид

Няма мъж, който да не иска да бъде харесван от жените около себе си. Но за съжаление, не всеки притежава вродените качества, които да го направят магнит за нежния пол. Съществуват, обаче, начини, по които всеки може да промени поведението и външния си вид, за да бъде по-атрактивен за жените. Ето някои от тях:

Бъдете уверен в себе си
Дамите обичат мъже, които изглеждат уверени. Това може да се представи в походката им, позата им, когато стоят, както и цялостното им поведение и държание. Обикновено такъв тип хора изглеждат спокойни и не бързат за никъде. Обърнете внимание как ходите – дръжте главата си напред, но не се опитвайте да изглеждате прекалено горди. Това може да има по-скоро негативно влияние върху това как Ви възприемат околните, включително и жените. Не забравяйте, че самоувереността е едно от първите неща, които хората забелязват във Вас. А ако не се чувствате прекалено уверени точно този ден – направете се на такива и вижте, че вероятността да проработи е огромна.

Пуснете си лека брада
Оставете брадата си да израсне – това е едно от най-добрите неща, които може да направите, за да изглеждате привлекателен за нежния пол. Учени от Университета в Южен Уелс правят проучване, в което установяват, че именно мъжете с брада са тези, които дамите определят като „атрактивни“. Те смятат, че това се дължи на подсъзнателно ниво и подсказва на жените, че такива мъже са доминантни и мъжествени. Но не бива да прекалявате – като за начало е най-добре да си оставите съвсем лека брада.
Прекарвайте повече време във фитнеса

Учени от Калифорнийския университет правят проучване за мъжката привлекателност през от 2007 г. Те дават на 286 жени да разгледат снимки на мъже с и без тениска. Трябва да посочат, кои според тях ще бъдат най-добрите партньори за краткосрочни и дългосрочни отношения. Разбират, че е по-вероятно жените да искат краткосрочни отношения с мъже, които имат големи мускули. За дългосрочни партньори биха избрали по-скоро такива, които имат умерено големи мускули. Половите характеристики като добрата мускулатура са „сигнали за гени, които увеличават жизнеспособността на потомството или репродуктивния успех“, твърдят авторите. С други думи, жените подразбират, че този тип мъже биха могли да бъдат добри интимни партньори.

Изберете подходящ парфюм
Просто фактът, че носите нов аромат, може да Ви накара да се държите по-уверени, а това ще Ви направи по-привлекателен и за околните за другите хора. На всички ни прави впечатление, когато някои ухае добре. Особено жените знаят как да надушат мъжа, който е избрал правилния парфюм и знае как да го носи. А определено е по-добре от лошият вариант на подобна ситуация.

Изглеждайте по-заможен
През 1969 г. проучване в Университета на Северна Каролина установява, че външният вид и богатството са склонни да се намират един друг. Именно, че хубави жени са склонни да се установяват с по-малко привлекателни, но по-заможни мъже. Това вероятно не звучи като изненада за никой, макар и да не и проработило на всеки тип жена. Психолозите, изучаващи човешката еволюция, смятат, че жените подсъзнателно търсят партньор, който може да се грижи за тях и да ги издържа. Дали това е наистина така през 2023 г. може да си прецените и сами.

Носете слънчеви очила
Честно ни се случва да сме учудени колко добре изглеждаме със слънчеви очила? Чудите се защо? Те ни карат да изглеждаме по-мистериозни и загадъчни, а това често се приема като секси от жените. Очите представляват източник на информация и уязвимост, а така никой не може да ни погледне право във очите. Също така слънчевите очила прикриват всяка асиметрия на лицето, което също ви прави незабавно по-привлекателни, понеже по принцип намираме „симетричните“ лица за атрактивни.

Грижете се за зъбите си
Важно е усмивката Ви да изглежда добре. Представете си, че една жена Ви харесва и очевидно проявява интерес към вас – до момента, в който се усмихнете. Не е задължително да имате перфектната холивудска усмивка, но е важно да си миете и почиствате зъбите редовно. Ако сте пушач, това прави нещата малко по-сложни, но не невъзможни. Консултирайте се с Вашия зъболекар, ако се нуждаете от помощ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *