Сашо Кадиев в несвяст! Не може да пусне полата на „мама“, за да се ожени –

Сашо Кадиев в несвяст! Не може да пусне полата на „мама“, за да се ожени -

Сашо Кадиев в несвяст! Не може да пусне полата на „мама“, за да се ожени

Александър Кадиев е много щастлив с Ивелина Чоева, но това не стига. Пълното му щастие липсва, защото майка му Катерина Евро не може да понася „тая“, както я наричала в нейно отсъствие.

Възрастната актриса все още не можела да превъзмогне загубата на Таня Тончева. Танцьорката си е жива и здрава, но вече не е част от известното актьорско семейство, защото преди 3 години Сашо я напусна с малко дете на ръце, за да се отдаде на Ива.

Евро обожавала внучката си и не можела да прости на сина си, че разби семейната идилия на малката Катя, за да мърсува с по-млада от него манекенка. Освен това Катето обожава и майката на внучката си, което винаги е потвърждавала. Дори и до днес тя поддържала връзка с Таня и двете се чували от време на време.

Нашумялата като Рени от „Оркестър без име“ актриса с албански корени има огромно влияние над сина си, макар на пръв поглед това да не личи. Прякорът му „Мамин Сашко“ всъщност не е никак случаен, защото актьорът постоянно търсел одобрението на майка си.

Единственото нещо, което е направил без нейното позволение, е да се залюби с Ивелина. Тогава обаче любовта му даде сили да се опълчи на майка си.

Сашо е луд по дългокраката Чоева и дори й предложи брак. Нещо, което за Таня не стори даже след забременяването й с малкото Кате.

Сватбата на Кадиев с Ивелина обаче е под въпрос, защото не среща одобрението на Катерина Евро. Актрисата е в тиха война с избраницата на сина си. Двете изобщо не общували. Нито се чували по телефона, нито си пишели в социалните мрежи. Дори наскоро се разбра, че не се следват една друга във Фейсбук.

Евро била категорична, че „тая“ не я иска за снаха. Сашо бил направо в несвяст от лошите им взаимоотношения. От една страна бил луд по Ива, но от друга не искал да влоши отношенията с майка си, която цял живот го тласка нагоре. Първо стана актьор благодарение на връзките й, а после работи в телевизията повече от десетилетие пак благодарение на „мама“. Затова Сашо се чувствал длъжен да уважава всяко решение на майка си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *