Серина Уилямс се обясни в любов на Гришо –

Серина Уилямс се обясни в любов на Гришо -

След като преживя вълнуващи моменти, игра най-добрия тенис досега и достигна финала на “Мастърс” турнира, номер едно тенисист на Българияь Григор Димитров изпрати вълнуващо съобщение от летището, преди да излети от Париж. В профила си в Инстаграм Гришо се обърна към всички с думите:

„Здравейте скъпи фенове, искам да ви благодаря за невероятната подкрепа! Миналата нощ беше пълна лудост, толкова емоционална. В продължение на шест часа и половина след това имах снимки, а сега съм на летището и се насочвам към следващи ангажименти.
Ще продължим да се борим, ще продължим да полагаме усилия, за да стана по-добър. Нямам търпение и за следващия сезон. Сега е време да анализирам случилото се, да се подготвя и да започна силно – това е всичко, което искам.
Пращам ви любов и благодаря за невероятната подкрепа. Публиката, феновете, семейството ми, отборът ми – всички толкова много ме подкрепихте и искам да знаете колко значи всичко това за мен“.

Под поста завря от коментари на негови почитатели и колеги. Да постравят своя приятел се включиха и сестрите Уилямс.

“Моля, имай предвид, че аз съм най-големият ти фен, по-голям от Серина Уилямс”, написа първо Винъс.

“Ай, ай, ай, какво ще каже Серина сега?”, отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите Уилямс

Час по-късно коментарът на носителката на 23 титли от Големия шлем не закъсня.

“Обичам те, Григс”, написа Серина.

Григор и сестрите Уилямс са близки приятели отдавна и не пропускат да се закачат в социалните мрежи. Преди десетина години дори се говореше, че той е имал любовен романс със Серина, но тази информация така и не намери потвърждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *