Деси Слава става баба на 44 – честито! Вижте бременната й снаха-красавица (СНИМКИ) –

Деси Слава става баба на 44 – честито! Вижте бременната й снаха-красавица (СНИМКИ) -
Деси Слава става баба на 44 – честито! Вижте бременната й снаха-красавица (СНИМКИ)

Очертава се Деси Слава да стане най-младата баба в поп фолка, след като синът й, Майки Вълков, потвърди информацията, че чака бебе от приятелката си.

Снимки

„Да, истина е“, потвърди Майки пред екип на „Телеграф“. Новината, че Деси Слава ще стане баба само на 44, тръгна, след като в социалните мрежи се появи снимка на половинката на Майки – Анджела, на която позира в лек профил, с широко сако и дънки.

Верните почитатели на певицата не пропуснаха да забележат малкото бременно коремче на снахата на Деси.

В подкрепа на слуховете се появиха още няколко фотоса на момичето, на които позира, прикрила корема си. Слуховете се потвърдиха,след като Майки качи снимки с половинката си от фотосесия, на която е обгърнал корема й, а под снимката написа: „Любовта ражда любов“.

Майки бебе

Деси Слава снаха

Парти

В момента двойката е в трескава подготовка за парти за познаване на пола, което ще се организира в Пловдив, където двамата живеят, сподели още синът на певицата. Красавицата е от града под тепетата, а клюките твърдят, че е от милионерско семейство.

Анджела бременна

Той не пожела да разкрие дали бебето ще е момче или момиче предварително. Анджела и Майки са заедно от около 2 години, а запознати твърдят, че момичето било много добро и възпитано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *