Зори се озори: Вторият участник в Игри на волята 6 се казва ИЗАБЕЛА –

Зори се озори: Вторият участник в Игри на волята 6 се казва ИЗАБЕЛА -

Изабела Здравкова е първата жена, която ще влезе в новия шести сезон на „Игри на волята“. Старото куче – Зорница пък загуби шанса си да влезе в златния отбор на продукцията „Ол Старс“, видя NEWS2.

Изабела Здравкова е състезател по модерен петобой и претендент за участие в „Игри на волята“ 6. Тя участва в кастинг битка срещу Зорница от сезон 4. Двете дами многократно са се изправяли една срещу друга в състезания по модерен петобой и твърдят, че са по-добри от конкурентката си.

„Със Зори тренираме модерен петобой заедно от доста години. Навсякъде сме били заедно – по състезания, по лагери, в националния отбор. И, както казах, ми е добра позната“, сподели Изабела.

Двете дами се сблъскаха на арената. Залогът отново определяше Момчил от племето Старейшини. Пред него стоеше шанса да си извоюва храна и повече никога да не гладува в предаването, или да изпрати един от своите в другото племе, ако загуби.

Момчил отново заложи на сигурното – на Зорница. Зори бе леко променена – тунингована и с нов нос, но това не й помогна да нареди пъзела и да спечели битката срещу Изабела.

Загубата доведе дотам Момчил да вземе решението да изпрати в племето на Гладиаторите тартора Мартин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *