ЖЕСТОКА БИТКА! Дунев отстрани гладиаторът Крум! –

ЖЕСТОКА БИТКА! Дунев отстрани гладиаторът Крум! -

В жестока тежка битка шампионът Дунев от Старейшините успя да отстрани футболния съдия Крум от Гладиаторите в тазвечершния епизод на „Игри на волята 5“, видя Джи зона

С малко преднина на Дунев, битката бе решена при пъзела. Дунев имаше повече време да помисили и реши римската сентеция „Ако искаш мир, готви се за война“ .

Така сърцатият гладиатор Крум изненадващо отпадна от надпреварата за стоте бона. Крум прие с достойнство загубата, а Дунев спортсменски го прегърна и се извини.

„Сам се надцаках“, коментира Крум, който от доста време искаше да излезе на елиминационна битка и да премери силите си.

Всъщност голяма роли изигра предимството на Дунев спечелено от Момчил – спестяване на цябо едно трасе. Въпреки това Крум успя да го навакса и изравни силите. Ако не беше това предимсто, по всяка вероятност изходът от битката щеше да е друг.

Отпадането на Крум беше голяма изненада и за зрителите, тъй като от дни в публичното пространство се спрягаше като един от триматата последни финалисти.

Всички от племето Гладиатори очакваха Крум да се завърне. Дори Рълев, който е от другата коалиция, вечерта преди битката дойде в стаята на Крум, за да му вдъхне сили и да каже колко го уважава. Но уви. Крум отпадна, а това застрашава и цялостта на племето.

Зрителите коментират:

В другото племе радостта от посрещането на Дунев бе лицемерта. Единственият човек, който все още го подкрепя истински е Момчил.

„Велик човек! Браво! Честно и достойно победи!

Блестящ е, всеки път се представя великолепно на арената!

ППС: по отношение на предимството –> Част от регламента, част от играта. Дунев е на реката – на глад, студ, мизерия и е с 25 години по-възрастен от Крум.

Браво и на Крум за всичко! Това момче се раздаде…“,

„Втора поредна игра се решава от предимството, цяла обиколка е почти невъзможно да се навакса при изравнени сили на арената“

„Нещо ни будалкат с финалната тройка нали беше Крум в нея. А и Рълев бил с температура“

„Нямаше си на идея и изведнъж го нареди“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *