Убиецът на Ферарио Спасов тъне в лукс – ето от къде са парите му:

Убиецът на Ферарио Спасов тъне в лукс – ето от къде са парите му:

Българската журналистка Пепа Петрова разкри подробности за шофьора, причинил катастрофата, довела до смъртта на футболния треньор Ферарио Спасов. Тя твърди, че ударилият колата на Спасов с близо 150 км/ч Начо Пантелеев не е никак случаен човек и попита откъде 24-годишен мъж има пари за луксозен Мерцедес, а и търси да си купи и Поршe.

От Ко4 ви представяме постът на Пепа Петрова във Фейсбук:

„Това е Начо Пантелеев и невръстната му дъщеричка!

Начо ПантелеевНачо е убиецът на обичания футболен треньор Ферарио Спасов. Начо изтри профила си във Фейсбук, защото го заля всенародната “любов”. Да припомня: оня ден 24-годишният Начо размаза с луксозния си мерцедес колата на футболния специалист със 150 км./ч.

Изглежда Начо не е случаен човек! Начо тъне в лукс! Начо е член и на Фейсбук групата Порше. Начо шпори Мерцедес, но търси да си купи и Порше Панамера Турбо, става ясно от негов пост.

Хората в Нета пишат:

Убиецът на Ферарио Спасов“Нека се знае, защото медиите няма да напишат, че Начо е от ромската фамилия Пателееви от Лясковец, която се занимава с ”Ало-измами” и точат социални помощи в Германия.

Аз няма да съдя Начо, който отне живота на Феро /Познавах лично този отличен футболен специалист – изключително готин човек- светла му памет!/ Показвам кой е Начо, защото в медиите пуснаха снимки на друг ром Начо Пантелеев, който е на 32г. и е диджей в Лондон. Успях да сваля снимки от профила на убиеца преди да бъде изтрит. / в коментари са/

Аз искам да попитам следното: откъде 24-годишен мъж има пари за луксозен Мерцедес, а и търси да си купи и Поршe?!

Какво работи Начо?!

Плаща ли си данъците?!

Докога хора без доказани доходи в България ще карат луксозни коли, ще живеят в палати и безнаказано ще убиват невинни хора?! А доказани учени, поети, писатели, художници тънат в мизерия! Самият Радой Ралин едва свързваше двата края през последните години от живота си!

Къде са институциите в България или само правим избори?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *