Какво не й достига на Джулиана Гани, че всички й изневеряват? –

Какво не й достига на Джулиана Гани, че всички й изневеряват? -

Джулиана Гани хвана в изневяра обичания Теодор, и то не с кой да е, а с нейна близка приятелка. Става въпрос за популярно лице от музикалните среди, а именно хип-хоп изпълнителката Виктория Тодорова, по-известна като Котенцето. Тя може да се похвали с повече татуировки по тялото, отколкото хитове. Позабавлявала се е подобаващо с мъжа на Гани, която от своя страна бързо разбрала за изневярата.

Не му върви с мъжете на това момиче. Предишната връзка на Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна заради кръшкане от негова страна. След като Джулката публично разкри причината за раздялата с бащата на първото й дете, той взе, че я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които тайно снимал в периода, докато били заедно.

Когато Джулиана разбрала за новата изневяра, изпаднала в неистова история. Била на косъм да изхвърли Теодор. Това, което я е спряло е какво ще кажат хората. На полицая от Велико Търново му се усмихна късмета и в момента влюбените се опитват да заздравят пукнатините във връзката си плод на която е и вторият наследник на Джулката – Кай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *