Звездите на Игри на волята атакуват Черешката на тортата – горещи подробности –

Звездите на Игри на волята атакуват Черешката на тортата - горещи подробности -

Игри на волята зарадва зрителите с атрактивни участници и оспорвани битки. След края на сезона петима от най-запомнящите се герои ще се изправят в битка за плакета в Черешката на тортата.

В понеделник първа в състезанието ще се включи победителката Ивана Рълева. Тя ще посрещне гостите си в родния си град Симитли с традиционна българска вечеря. Менюто й ще включва две салати, разядка, основно ястие от любима рецепта на майка й и домашна питка, омесена с баба й. Всички продукти ще бъдат от семейната градина и от български производители.

Във вторник зрителите ще видят вечеря в стил Гатьо. Командосът Пеньо Гатевски ще готви в професионална кухня в родния си Пловдив. В менюто му ще има любимите му сьомга и аспержи, а за десерт ще предложи уникална торта. В кухнята му ще има саботаж и огън, но дали крайният резултат ще се хареса на останалите? Гатьо ще се върне в спомените си към годините си като военен, а вечерята му ще започне и завърши с музикални изненади.

В сряда българският Кен Благомир Мастагарков ще представи стилна и елегантна вечеря. Той ще приготви модерно четиристепенно меню с българска нотка, разкривайки пред зрителите неподозираните си таланти. Част от вкусните му предложения ще бъдат домашна питка с три вида разядки и свинско бонфиле с билкови трохички. Мастагарков ще опита да приготви по-добри аспержи от предложените от Гатьо, а масата му ще бъде без забележка. Красивата презентация и балансираното меню ще впечатлят останалите участници в предаването.

В четвъртък зрителите ще видят как се справя с готвенето европейската и световна шампионка в самбото Мария Оряшкова. Тя ще признае, че няма опит в кухнята, но ще компенсира с изключително старание и дисциплина. Мария ще посрещне гостите си с лесни, но вкусни рецепти, приготвени с домашни продукти. Менюто й ще включва две салати, основно ястие в гювече и вкусен и полезен десерт. Шампионката ще направи жест към близката си приятелка Теодора Мудева, която ще получи специална порция. Мария Оряшкова ще повдигне завесата над личния си живот и ще разкрие как й е повлиял дългият престой на Дивата река.

В петък носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева ще постави красив завършек на седмицата. За приготвянето на креативните ястия ще й помага нейният годеник и участник в „Игри на волята“ – Румен Радев. Моделът ще изненада с брускети с компот от праскови и необичайни сарми с патешко магре и булгур. Вечерята ще започне в зала по танци, където Теодора ще покаже основни стъпки на гостите си. Вкусните изкушения, приготвени съвместно с Румен, ще впечатлят останалите участници. Теодора Мудева ще сподели още за съвместния си живот с Румен и за любовта от пръв поглед.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *