Масов хейт срещу Ромина Тасевска: Не искаме Нана от Алиекспрес! –

Масов хейт срещу Ромина Тасевска: Не искаме Нана от Алиекспрес! -

Нова водеща превзе ефира на „Съдебен спор“. Ромина Тасевска направи дебют в предаването, но засега не успява да се наложи на това място.

Зрителите правят сравнение между нея и дългогодишната водеща Нана, и мненията не са в полза на съпругата на Дарко Тасевски, видя Мамче.

Години наред гледам редовно предаването. Обичам Нана и тя определено ще липсва на предаването. Никой не може да я замести. Новата водеща се опитва да я копира, но по-добре да престане. Трябва да намери нещо друго, с което да грабне публиката, нещо нейно. Не зная защо така са решили продуцентите, че като намерят водеща с подобна визия, всичко ще е наред.

Още със започването на епизода и виждаш чупките, движението, жестовете на Нана…..ТОВА момиче трябва да си смени цвета на косата и прическата, да не се опитва да я имитира , а да създаде един НОВ образ. Нана да е жива и здрава в Америка ние тук продължаваме.

За жалост водещата не е за това предаване. За две лафчета на по кафе, беше окей, но с връзки не можеш да си купиш това, което се изисква да си водещ на това предаване. Липсва й увереност и то много, няма дикция и състрадание, трябва да имаш усет и както се казва, да е малко по-отракана.

УФФФ, ТАЗИ НОВА ВОДЕЩА ТОЛКОВА ФАЛШИВА И ИЗКУСТВЕНА-ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА ИМИТИРА НАНА, А ДА БЪДЕ СЕБЕ СИ.

Съгласна съм, просто не става за водеща. Аз си казах нека и дадем шанс, но вече две предавания минаха и виждам,че момичето прави всичко възможно, но не и се получава просто не става за ВОДЕЩА

Може би притеснението й е в повече и това е причина за грешките, които допуска. Изглежда като че ли не е на мястото си в това предаване и личи, че не й е лесно. Опитите на Ромина да имитира дългогодишната водеща са на моменти комични и точно това определя негативното мнение на зрителите.

Източник: Вихрогон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *